Vlado Keser, Zagreb
Moj brat je nabavil Zeodent, s katerim je bil zelo zadovoljen in on nam ga je priporočil. To je bilo leta 2015 in mi smo ga takoj naročili. Soproga in jaz imava implantate, okrog katerih se nama je stalno vnemalo zobno meso in nikakor nisva mogla rešiti teh težav. Sedaj veva, da je edina prava rešitev za naju Zeodent, za kar sva izjemno hvaležna.
Nazaj na začetno stran
Milodrag Marinkovic, Split
Prenehal sem uporabljati vse druge zobne paste in ustne vodice. Nič več nimam vnetih dlesni (iz dlesni mi je izhajal gnoj) in edino sredstvo, ki mi je resnično pomagalo, je Zeodent®. Majalo se mi je kar 5 zob in občasno so mi nastajali gnojni žepi, ki so mi jih čistili pri zobozdravniku. Zobj...
Preberite več
Prenehal sem uporabljati vse druge zobne paste in ustne vodice. Nič več nimam vnetih dlesni (iz dlesni mi je izhajal gnoj) in edino sredstvo, ki mi je resnično pomagalo, je Zeodent®. Majalo se mi je kar 5 zob in občasno so mi nastajali gnojni žepi, ki so mi jih čistili pri zobozdravniku. Zobje so se prenehali majati in tudi žepkov nimam več. Prej se mi je zobni kamen nabral že v 7 dneh. Zeodent® uporabljam že več kot eno leto. Zobe si umivam 3-4 krat na dan.
Danijel Sladović, Zagreb
O zeolitu, še posebej pa o Zeodentu®, imam samo pohvalne besede. Poudarjam Zeodent® , ker mi je všeč ideja in učinek, ki je prav tak, kot ste ga opisali. Zeodent® uporabljam brez zobne paste.
Dr. Predrag Radić, Zagreb
Zeodent® uporabljam že pet let. Na začetku uporabe Zeodenta® je bila zobozdravnica malce užaljena, ker je mislila, da sem šel na redno čiščenje zobnega kamna k nekemu drugemu zobozdravniku. Zelo je bila presenečena, ker je moj zobni kamen izginil, zato sem tudi njej naročil zeolitni zobni...
Preberite več
Zeodent® uporabljam že pet let. Na začetku uporabe Zeodenta® je bila zobozdravnica malce užaljena, ker je mislila, da sem šel na redno čiščenje zobnega kamna k nekemu drugemu zobozdravniku. Zelo je bila presenečena, ker je moj zobni kamen izginil, zato sem tudi njej naročil zeolitni zobni prah Zeodent® kot darilo, ker jo je zelo zanimalo, kakšen je to zobni prah, ki tako učinkovito čisti zobni kamen. Odkar si zobe in dlesni umivam z Zeodentom®, imam ves dan občutek gladkih zob z notranje in zunanje strani, kar se vidi po njihovem visokem sijaju. Nimam nikakršnega plaka in zadaha. Danes si vsa moja družina zobe in dlesni umiva z Zeodentom®. Glede na to, da sem makrobiok, mi je zelo pomembno, da izdelek ne vsebuje fluorja in da je popolnoma naraven. Vsem ga priporočam. 
Poskusite tudi sami in se prepričajte o njegovi učinkovitosti. Moja družina ne uporablja več zobnih past.
Maurizio, Rovinj
Za umivanje zob uporabljam samo pripravke brez fluorja, ker želim v svoj organizem vnašati samo naravne in zdrave snovi, zato sem glede tega zelo izbirčen. Odkar ga uporabljam, a to je že več kot dve leti, nimam več zobnega kamna, zato lahko hranljivi minerali vstopajo direktno v steklenino. Z...
Preberite več
Za umivanje zob uporabljam samo pripravke brez fluorja, ker želim v svoj organizem vnašati samo naravne in zdrave snovi, zato sem glede tega zelo izbirčen. Odkar ga uporabljam, a to je že več kot dve leti, nimam več zobnega kamna, zato lahko hranljivi minerali vstopajo direktno v steklenino. Zeodent® me je navdušil, občutek je resnično neverjeten in moji zobje so bleščeči in gladki. Do takrat nisem niti opazil, kako pogosto tekom dneva preidem z njim z notranje strani po zobeh. Ob neki priložnosti, ko sem potrošil Zeodent®, novega pa sem pozabil naročiti, sem si zobe umival s svojo staro zobno pasto in že eno uro po umivanju sem začutil, kako mi nastaja lepljivi plak, ki se ga prej nisem niti zavedal, sedaj pa sem točno okusil razliko. Če poskusite, boste občutili in videli. S tem lahko vsakdo samo pridobi.
Zvonko Jurić, dipl.oec, 51 g, Zagreb
Na večini zob imam prevleke in vsak dan si zobe umivam z Zeodentom®. Že po desetih dneh uporabe Zeodenta® sem opazil, da so vsi zobje, vključno s prevlekami, popolnoma gladki. Zeodent® uporabljam tako, da zobno ščetko z zobno pasto porinem v Zeodent® , nato pa si zoe umijem na običajen na...
Preberite več
Na večini zob imam prevleke in vsak dan si zobe umivam z Zeodentom®. Že po desetih dneh uporabe Zeodenta® sem opazil, da so vsi zobje, vključno s prevlekami, popolnoma gladki. Zeodent® uporabljam tako, da zobno ščetko z zobno pasto porinem v Zeodent® , nato pa si zoe umijem na običajen način. Že po desetih dneh postane zobno meso čvrsto in mi več ne krvavi tako, kot je krvavelo pred uporabo Zeodenta®. Okus je OK. Imam občutek, da je moja ustna votlina zdaj urejena. Za pet.
Ivan, Osijek
Seveda sem opazil učinkovitost Zeodenta®, to je čudež. Tudi pred tem sem imel lepe zobe, vendar so sedaj brezhibni, vsaka čast za to, predvsem pa najlepša hvala.
Maja, Zagreb
Zeodent® sem dobila za rojstni dan in to mi je super. Zaustavilo se je krvavenje iz dlesni, kar me je dolgo pestilo. Uporabljam ga tudi za jezik. Moram reči, da zob ni treba "ribati", ampak samo umiti. Moji zobje so bleščeči, kar se vidi že od taleč, tako vsaj pravijo moje prijateljice.
Lepoldina Egzeta, Zagreb
Res je dober, pravzaprav odličen!! Nobena dosedanja zobna pasta,ki sem jih prej uporabljala, ni mojih zob očistila tako dobro kot Zeodent®. Še najpomembnejše pa so njegove lastnosti, ki ste jih navedli. Nič več se mi ne nabira kamen, ni več oblog od kave (kar je nemogoče odstraniti z navadn...
Preberite več
Res je dober, pravzaprav odličen!! Nobena dosedanja zobna pasta,ki sem jih prej uporabljala, ni mojih zob očistila tako dobro kot Zeodent®. Še najpomembnejše pa so njegove lastnosti, ki ste jih navedli. Nič več se mi ne nabira kamen, ni več oblog od kave (kar je nemogoče odstraniti z navadno zobno pasto in se mora iti k zobozdravniku), zobje so gladki, ni nobenega slabega zadaha! Priporočila sem ga vsem prijateljicam in tudi one so opazile njegove prednosti v primerjavi s komercialnimi zobnimi pastami, ki so prepolne fluorja in samo trenutno osvežujejo sapo!!! Uporabljajo ga tudi moji otroci, preostali del od predhodne zaloge pa sem dala mami, ki je navdušena nad njegovo učinkovitostjo! Popolnoma ji je odstranil obloge med zobmi, saj je moja mama stara čez 60 let in ima precej obrabljene in razmaknjene zobe! In seveda, ko sem preskusila Zeodent®, ne razmišljam o nobeni drugi pasti!!!
Zdenko Novosel, Zagreb
Zobozdravnik mi eno leto ni moral odstranjevati zobnega kamna in na zadnjem pregledu ni več mogel vzdržati in me je vprašal, kaj sem jemal (k istemu zobozdravniku hodim že več kot 20 let). Na naslednji pregled sem mu prinesel Zeodent® , ki ga sedaj tudi on uporablja.
Ivica Matić, Split
Vsaka 3 meseca sem moral obiskati stomatologa zaradi odstranjevanja zobnega kamna. Postopek je dolgotrajen, naporen in včasih boleč. Z Zeodentom® sem s 3 umivanji na dan popolnoma odstranil zobni kamen!!! Soproga mi je govorila, da pri sebi ni opazila ničesar, ampak po četrtem umivanju zob je b...
Preberite več
Vsaka 3 meseca sem moral obiskati stomatologa zaradi odstranjevanja zobnega kamna. Postopek je dolgotrajen, naporen in včasih boleč. Z Zeodentom® sem s 3 umivanji na dan popolnoma odstranil zobni kamen!!! Soproga mi je govorila, da pri sebi ni opazila ničesar, ampak po četrtem umivanju zob je bila presenečena nad čistostjo in bleskom svoji zob. Za boljši učinek je bolje, da ne uporabljate preveč vode, tako, da prah ne zdrsne z zob že takoj na začetku.
Željka Škrljac, Zagreb
Spoštovana gospa,pred nekaj meseci sem kupila Zeodent® in sem navdušena nad rezultatom. Menim, da Zeodent® ni dovolj znan na trgu, kar je resnično škoda.
Jana Benicky, Zagreb
Že po prvi uporabi Zeodenta® sem bila prijetno presenečena nad gladkostjo zob, zobne obloge pa so popolnoma izginile. Po dveh dneh so izginile tudi boleče razjede, ki so me pestile tudi po deset dni.
Suzana Muževič, Zagreb
Odlična praškasta zobna pasta
Marija, Zagreb
Novinarka in holistična terapevtka - Zeodent® sem dobila na darilo od svoje prijateljice, ki se je z Zeodentom® rešila svoje paradontoze in je bila zelo zadovoljna. Imam otroka s posebnimi potrebami. Naše dosedanje izkušnje z Zeodentom® : Manj oblog na zobeh, zdravstveno neškodljiv za razlik...
Preberite več
Novinarka in holistična terapevtka - Zeodent® sem dobila na darilo od svoje prijateljice, ki se je z Zeodentom® rešila svoje paradontoze in je bila zelo zadovoljna. Imam otroka s posebnimi potrebami. Naše dosedanje izkušnje z Zeodentom® : Manj oblog na zobeh, zdravstveno neškodljiv za razliko od običajnih zobnih past, ki se jih ne sme pogoltniti (to opozorilo je na njih napisano z majhnimi črkami). Imam otroka s posebnimi potrebami, zato mi veliko pomeni, da se zeolit iz Zeodenta® lahko pogoltne. Zobne paste so mu povzročale želodčno kislino in pljuvanje. Priporočam vsem staršem, če imajo otroka s posebnim potrebami.
Tea, Rijeka
Zeodent® mi je utrdil zobe v zobni kosti, kar čutim pri ugrizu. Ko sem jedla lešnike, so me neki zobje boleli. Na nekem mestu sem imela na zobu pigment, sedaj pa se je to vse izenačilo in tudi bolečin ne čutim več. Zob, ki se mi je majal, se ne maje več, opomoglo pa si je tudi zobno meso in ...
Preberite več
Zeodent® mi je utrdil zobe v zobni kosti, kar čutim pri ugrizu. Ko sem jedla lešnike, so me neki zobje boleli. Na nekem mestu sem imela na zobu pigment, sedaj pa se je to vse izenačilo in tudi bolečin ne čutim več. Zob, ki se mi je majal, se ne maje več, opomoglo pa si je tudi zobno meso in je sedaj zdrave barve.
Ivana, Split
Resnično sem navdušena. Zob ima svojo lastno barvo, saj je Zeodent® odstranil rumeno barvo zaradi kave. Zeodent® je eden od redkih izdelkov, za katerega lahko rečem, da so vse navedene lastnosti resnične.
Rade Karačić, Bosna i Hercegovina
Zeodent® uporabljam že 10 dni in za to se lahko zahvalim samo dragemu bogu.. afte, ki so me pestile celo poletje in jesen so izginile, prej pa…ko je izginila ena, se je na drugem mestu pojavila druga …IZGINILE SO BREZ SLEDU. Glede kamna pa menim, da je treba nekaj več časa, čeprav že obču...
Preberite več
Zeodent® uporabljam že 10 dni in za to se lahko zahvalim samo dragemu bogu.. afte, ki so me pestile celo poletje in jesen so izginile, prej pa…ko je izginila ena, se je na drugem mestu pojavila druga …IZGINILE SO BREZ SLEDU. Glede kamna pa menim, da je treba nekaj več časa, čeprav že občutim neke spremembe, saj ko se z jezikom dotaknem notranje strani zob, že občutim neko razliko.
Ljiljana Ugrinić, Zagreb
Najljepša hvala za hitro dostavo vaših izdelkov in na darilu. Zeodent® sem sedaj naročila že drugič. Zelo sem zadovoljna z njegovim delovanjem. Uporablja ga vsa moja družina, učinkovit je za zobne kamne pri starejših, prav tako pa je učinkovita preventiva pri mlajših. Še posebej je prime...
Preberite več
Najljepša hvala za hitro dostavo vaših izdelkov in na darilu. Zeodent® sem sedaj naročila že drugič. Zelo sem zadovoljna z njegovim delovanjem. Uporablja ga vsa moja družina, učinkovit je za zobne kamne pri starejših, prav tako pa je učinkovita preventiva pri mlajših. Še posebej je primeren za kadilce, saj ščiti dlesni in izbeli zobe in odstranjuje rumene obloge. Vsa navedena dejstva iz reklame so resnična. Toplo priporočam.
Jovana Vitas, Zagreb
Moj soprog ima parodontozo in po dolgem iskanju smo naleteli na Zeodent. Z njim se mu je zobno meso vrnilo v normalno stanje, izginil je zadah (vsakdo, ki ima parodontozo ve, o čem govorim), njegovi zobje pa so postali gladki in bleščeči. Jaz sem kadilka in moji zobje so zaradi tega spremenili b...
Preberite več
Moj soprog ima parodontozo in po dolgem iskanju smo naleteli na Zeodent. Z njim se mu je zobno meso vrnilo v normalno stanje, izginil je zadah (vsakdo, ki ima parodontozo ve, o čem govorim), njegovi zobje pa so postali gladki in bleščeči. Jaz sem kadilka in moji zobje so zaradi tega spremenili barvo. Sedaj so bleščeči in brez kamna, barva je postala spet normalna. Resnično smo zadovoljni in vsem toplo priporočam Zeodent za vsakdanjo higieno zob. In znova ponavljam, to ni spletna goljufija
Vlado Keser, Zagreb
Moj brat je nabavil Zeodent, s katerim je bil zelo zadovoljen in on nam ga je priporočil. To je bilo leta 2015 in mi smo ga takoj naročili. Soproga in jaz imava implantate, okrog katerih se nama je stalno vnemalo zobno meso in nikakor nisva mogla rešiti teh težav. Sedaj veva, da je edina prava r...
Preberite več
Moj brat je nabavil Zeodent, s katerim je bil zelo zadovoljen in on nam ga je priporočil. To je bilo leta 2015 in mi smo ga takoj naročili. Soproga in jaz imava implantate, okrog katerih se nama je stalno vnemalo zobno meso in nikakor nisva mogla rešiti teh težav. Sedaj veva, da je edina prava rešitev za naju Zeodent, za kar sva izjemno hvaležna.
2011 - 2021 All rights incl. Copyrights are intelectuall property of Petram-promet d.o.o.
www.valueadded-bestresults.com | www.zeolit.hr